Cum sa te joci cu LEGO pe iPhone

1.545 ori
<b>Cum sa te joci cu LEGO pe iPhone</b>LEGO este probabil cel mai popular set de jucarii pentru copiii de toate varstele, dar era sa pare a fi apus, cel putin cand vine vorba de piesele reale. Acum beneficiem de jocuri LEGO digitale, pana acum pe PC si console, mai nou si pe iPhone dupa cum...

LEGO este probabil cel mai popular set de jucarii pentru copiii de toate varstele, dar era sa pare a fi apus, cel putin cand vine vorba de piesele reale. Acum beneficiem de jocuri LEGO digitale, pana acum pe PC si console, mai nou si pe iPhone dupa cum puteti vedea in prezentarea video pe care o veti vizualiza dand click pe urmatoarea imagine:

Jocul LEGO pentru iPhone este opera developerului play/nyc, desi nu se compara cu senzatia de a monta piesele in varianta reala. LEGO Touch va permite sa construiti tot soiul de modele, sa le animati si chiar sa le trimiteti prietenilor, care va vor admira "operele". Jocul foloseste tehnologia MultiTouch, pozitionand diferite piese si oferind suport pentru zoom, in cazul designurilor mai complexe.

Un avantaj al acestui joc este numarul urias de piese incluse, dar acum vine si vestea proasta: aplicatia este doar una speculativa si nu poate fi inca descarcata. Evident, va fi nevoie de aprobarea celor de la LEGO, iar compania s-ar bucura cu siguranta sa isi vada produsele pe terminalul anului 2007. Asta, in special daca luam in calcul faptul ca SDK-ul iPhone este disponibil, iar un joc LEGO poate fi dezvoltat imediat.

Clip:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×