Cum sa-ti creezi propria companie de telefonie mobila

Autor:  | Publicat în:  Inedit 1.090 ori
<b>Cum sa-ti creezi propria companie de telefonie mobila</b>A venit momentul sa nu ne mai vaitam in legatura cu operatorii de telefonie mobila pe care i-am ales si sa cream propria companie. Cel putin asta a facut domnul Rod Farthing si a reusit de minune. Temerarul a avut nevoie de doar cateva minute pentru a...

A venit momentul sa nu ne mai vaitam in legatura cu operatorii de telefonie mobila pe care i-am ales si sa cream propria companie. Cel putin asta a facut domnul Rod Farthing si a reusit de minune.

Temerarul a avut nevoie de doar cateva minute pentru a pune Farthing Mobile pe picioare, oferind o serie de abonamente si terminale mobile disponibile la nivel national. Afacerile merg destul de greu totusi: de la lansarea din aprilie, Farthing a atras doar doi clienti...el si fiul sau. Viitorul suna totusi bine , avand in vedere ca numarul clientilor sai se va dubla, alaturandu-se listei si sotia lui Farthing si celalalt fiu.

Nu va imaginati ca domnul Farthing a construit o retea mobila si o infrastructura de unul singur... In schimb, el a creat Farthing Mobile prin intermediul Sonopia, un serviciu de tip “do-it-yourself”, care permite firmelor, dar si persoanelor fizice sa isi creeze propriile branduri de telefonie mobila. Sonopia cumpara frecventa de retea de la Verizon Wireless pentru a furniza aceste servicii, fapt ascuns de brandul fiecarei noi companii prezent pe ecranele telefoanelor. De la lansarea Sonopia, in aprilie, 1000 de companii customizate au fost create, printre care 100 ale firmei care a pornit proiectul. Oricat de ciudata ar parea aceasta initiativa ea implica si profit, cel putin pentru Sonopia care a castigat 21.3 milioane de dolari si are 100.000 de persoane inscrise.

Sonopia da fiecarei mici companii intre 3 si 8 la suta din veniturile lunare, in functie de numarul de clienti pe care ii are. Numeroase companii si ONG-uri din SUA, de la organizatii ale medicilor, pana la grupari ecologiste sau asociatii ale majoretelor s-au decis sa se alature proiectului Sonopia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×