Cum sa trimiti 20 de SMS-uri gratis pe zi

15.463 ori
<b>Cum sa trimiti 20 de SMS-uri gratis pe zi</b>Cand am dat de site-ul http://en.smscity.com am fost destul de circumspect, avand in vedere ca mi se promisesera 20 de SMS-uri gratuite pe zi. Apoi mi-am facut cont si am probat functionarea sistemului de trimitere a mesajelor gratuite. &nbsp; Sistemul se...

Cand am dat de site-ul http://en.smscity.com am fost destul de circumspect, avand in vedere ca mi se promisesera 20 de SMS-uri gratuite pe zi. Apoi mi-am facut cont si am probat functionarea sistemului de trimitere a mesajelor gratuite.

Sistemul se bazeaza pe trimiterea mesajelor gratuite, dar doar in anumite "happy hours", de obicei intre orele 18.00 si 19.00. De asemenea, dupa ce veti crea un cont la acest site, veti primi un numar de 20 de credite pentru a da SMS-uri gratuite oricand. Interfata site-ului este destul de user-friendly si placuta si va puteti crea contul cu usurinta completand un formular virtual.  In acesta veti include numarul de telefon, tara, numele , prenumele, parola dorita, emailul, adresa, codul postal, orasul in care locuiti, sexul si veti alege prepay sau abonament, in functie de SIM-ul folosit.

Un SMS standard costa 8 credite si va sosi extrem de prompt, dupa ce il trimiteti. La finalul acestuia va fi atasata o reclama, la care se poate renunta pentru 2 credite in plus pentru fiecare SMS trimis. Puteti trimite mesaje text si unui grup de persoane sau puteti programa trimiterea unui SMS la o anumita ora pentru 15 credite. Acelasi cost il are si trimiterea unui mesaj anonim. Veti primi 50 de credite in plus pentru fiecare persoana care se aboneaza la acest site, dupa recomandarea dumnevoastra.

SMScity.com include si o sectiune de download de ringtone-uri, wallpaperuri si jocuri, toate descarcabile prin Wap sau iMode. Pentru a trimite prin SMS wallpaperuri va trebui sa folositi 65 de credite, iar daca doriti sa achizionati un pachet de credite ofertele sunt urmatoarele:

- pachetul 1 - 140 de credite - 1.99 euro
- pachetul 2 - 400 de credite - 4.99 euro
- pachetul 3 - 825 de credite - 9.99 euro
- pachetul 4 - 2200 de cerdite - 24.49 euro
- pachetul 5 - 4700 de credite - 49.99 euro

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×