Cum stă Huawei cu telefoanele livrate în 2019: peste 100 de milioane de smartphone-uri până la final de mai, 10 milioane de P30-uri

1.061 ori
<b>Cum stă Huawei cu telefoanele livrate în 2019: peste 100 de milioane de smartphone-uri până la final de mai, 10 milioane de P30-uri</b>Pentru cei care se întreabă cum stătea Huawei cu livrările şi vânzările până să fie lovită de interdicţia din SUA, avem în sfârşit cifre cu privire la evoluţia sa. Astfel, trebuie să aflaţi că firma chineză trecuse pragul de

Pentru cei care se întreabă cum stătea Huawei cu livrările şi vânzările până să fie lovită de interdicţia din SUA, avem în sfârşit cifre cu privire la evoluţia sa. Astfel, trebuie să aflaţi că firma chineză trecuse pragul de 100 de milioane de smartphone-uri livrate până la final de lună mai. Avem detalii şi despre seria P30 mai jos.

Merită menţionat şi că ritmul în care Huawei a atins acel prag de 100 de milioane de unităţi este cel mai rapid de până acum. Totul a fost frânat de interdicţia din SUA. Numărul acoperă atât modele Huawei, cât şi pe cele Honor, se pare şi a fost atins până pe 30 mai. Aceeaşi cotă era atinsă în iulie 2018 şi septembrie 2017. Cât despre modelele Huawei P30, ele au ajuns la vânzări (atenţie vânzări, nu livrări) de 10 milioane de unităţi în doar 85 de zile după ce au ajuns în magazine.

Şi asta cu 2 luni mai rapid decât seria P20, care debutase în 2018. Cu toate acestea Huawei se aşteaptă la o scădere de livrări de 40, până la 60 de milioane de unităţi în acest an, faţă de predicţiile iniţiale şi totul din cauza listei negre pe care i-a trecut SUA. Pe de altă parte Ren Zhengfei, fondator Huawei a declarat pentru CNBC că businessul smartphone Huawei din afara Chinei îşi revine rapid.

Mai nou cota de scădere în afara Chinei ar fi sub 20% şi nu 40%, aşa cum menţionase inițial oficialul. În schimb în China nu s-a simţit vreo scădere şi trăgând linie la final de 2019 s-ar putea ca vânzările să fie chiar mai mari, stimulate de patriotism. Între timp Huawei Mate 20X a primit licenţa pentru a accesa reţelele 5G din China. Celălalt telefon 5G, Huawei Mate X a fost amânat până în septembrie.

Perspectiva OS-ului in house Huawei rămâne valabilă, cu un debut cel devreme în toamna 2019 şi cel târziu în primavara 2020.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×