Huawei a livrat deja 100 de milioane de telefoane în 2019; Stă excelent și la ceasuri, purtabile

1.572 ori
<b>Huawei a livrat deja 100 de milioane de telefoane în 2019; Stă excelent și la ceasuri, purtabile</b>Dacă tot am auzit predicţii de la Ren Zhengfei pe următorii 2-3 ani pentru Huawei, hai să vedem şi cum stăm cu cifre concrete. Azi descoperim că Huawei ar fi livrat deja 100 de milioane de telefoane în 2019. Disecăm cifrele mai jos.

Dacă tot am auzit predicţii de la Ren Zhengfei pe următorii 2-3 ani pentru Huawei, hai să vedem şi cum stăm cu cifre concrete. Azi descoperim că Huawei ar fi livrat deja 100 de milioane de telefoane în 2019. Disecăm cifrele mai jos.

În 2018 compania chineză a livrat 206 milioane de smartphone-uri, aproximativ jumătate la nivel internaţional şi jumătate în China. Acel număr a reprezentat o creştere cu 50.3% faţă de anul anterior şi a dus Huawei peste Apple în top 3 producători de telefoane. Planurile erau ca Huawei să ajungă producătorul numărul 1 de telefoane în 2020, dar acum lucrurile au încetinit, odată cu trecerea pe lista neagră a americanilor.

Huawei anunţase că se aşteaptă să îi scadă livrările cu 40, până la 60 de milioane de unităţi în acest an. Astfel ar fi ajuns la 146 de milioane sau 166 de milioane de telefoane livrate. Ei bine la data de 30 mai era deja la cota de 100 de milioane de unităţi, informaţie confirmată de He Gang, preşedinte al zonei smartphone. 59 de milioane au fost livrate doar în primele 3 luni ale anului.

Ca idee Huawei a vândut şi 2 milioane de unităţi ale ceasului Watch GT din octombrie până acum. Cu toate purtabilele sale de pe piaţă, Huawei a livrat 5 milioane de unităţi în primele 3 luni ale anului, fiind a treia după Apple şi Xiaomi pe această piaţă. Cât despre interdicţia americană, se întrevede ceva speranţă pentru Huawei, pentru că săptămâna viitoare preşedintele Donald Trump se va întâlni cu omologul sau chinez, Xi Jinping la summitul G20 din Japonia, iar discuţiile pe seama acordurilor comerciale se pot relua.

Odată rezolvată sincopa, Huawei ar putea să îşi atingă ţintele anterioare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×