Cum vor fi posesorii de terminale Nokia și fanii brandului afectați de trecerea la Microsoft

2.099 ori
<b>Cum vor fi posesorii de terminale Nokia și fanii brandului afectați de trecerea la Microsoft</b>Direct pe site-ul Nokia avem un interviu cu un oficial al companiei, care ne explică foarte clar ce ne rezervă viitorul și ce presupune integrarea în Microsoft a companiei finlandeze. Aflăm despre evoluția brandurilor Lumia și Asha și multe altele...

Direct pe site-ul Nokia avem un interviu cu un oficial al companiei, care ne explică foarte clar ce ne rezervă viitorul și ce presupune integrarea în Microsoft a companiei finlandeze. Aflăm despre evoluția brandurilor Lumia și Asha și multe altele în rândurile de mai jos.

în primul rând aflați că acest interviu a fost realizat cu Tuula Rytila, șef de marketing la Nokia. întrebările au venit direct de la fanii Nokia și răspunsurile au fost postate pe site-ul Nokia Conversations. Aflăm din aceste răspunsuri că Microsoft va cumpăra licența pentru a utiliza brandul Nokia pe telefoane mobile timp de 10 ani. Ei vor cumpăra și brandurile Lumia și Asha, iar intenția este de a crea în viitorul apropiat un brand unificat în segmentele Windows și Lumia.

Seria Asha va purta brandingul Nokia 100% spre deosebire de linia Lumia în cazul căreia nu a fost prea clară. Mi s-a părut interesant că oficialul Nokia a ținut să precizeze că telefoanele produse de Microsoft vor integra și elemente Nokia, de vreme ce echipa aferentă va fi integrată în MS. Nu ar trebui ca posesorii de terminale Asha sau Lumia să își facă griji cu privire la suportul terminalelor lor, de vreme ce acesta va fi transferat la Microsoft, care are o experiență îndelungată cu suportul tehnic pentru software.

Dezvoltarea și creierele luminate din Finlanda vor rămâne la posturi, în orașele Salo, Tampere și Oulu, deci nici aici nu vor exista schimbări. Mai multe informații aflați de aici, dar se pare că schimbările nu sunt atât de dramatice pe cât anticipau fanii Nokia mai pesimiști.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×