HTC One va primi actualizarea la Android 4.3 În această lună

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.482 ori
<b>HTC One va primi actualizarea la Android 4.3 În această lună</b>Președintele HTC a anunțat în această săptămână că posesorii de terminale HTC One se pot aștepta să primească actualizarea la Android 4.3 până la finalul acestei luni. Cursa dintre HTC și Samsung pentru cel mai rapid update al...

Președintele HTC a anunțat în această săptămână că posesorii de terminale HTC One se pot aștepta să primească actualizarea la Android 4.3 până la finalul acestei luni. Cursa dintre HTC și Samsung pentru cel mai rapid update al flagship-urilor a început!

și asta mai ales pe fondul confirmării următorului release Android, versiunea 4.4 KitKat. știți cu siguranță teoria mea cu privire la Samsung: de fiecare dată când lansează un handset nou sau un phablet cu un Android nou la bord, restul terminalelor rămân neglijate până noul venit se vinde în destule unități. Asta înseamnă că Galaxy S4 va primi Android 4.3 destul de târziu, asta evident dacă nu ați apelat la un custom ROM deja si totul din cauza sosirii lui Note 3.

în fine, sperăm că HTC să își respecte promisiunea și vă ofere Android 4.3 pe terminalele One în această lună. La un moment dat, înainte de sosirea lui Android 4.2.2 pe One se speculase că ar urma să facă saltul direct la 4.3, dar nu e cazul de vreme ce 4.2.2 a sosit deja pe One. Să vedem și dacă HTC Sense va primi vreo actualizare cu această ocazie, mai ales dacă sosește și HTC One Max între timp, care va aduce un nou Sense.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×