HTC nu renunță la Windows Phone, pregătește un handset cu WP8 GDR3 pentru final de an - HTC Harmony

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.357 ori
<b>HTC nu renunță la Windows Phone, pregătește un handset cu WP8 GDR3 pentru final de an - HTC Harmony</b>Deși achiziția Nokia de către Microsoft transformă compania finlandeză într-o sursă de monopol pentru Windows Phone 8, există încă loc și pentru rivali. Dacă Samsung aproape că a renunțat la acest segment, HTC nu o face încă și pare a...

Deși achiziția Nokia de către Microsoft transformă compania finlandeză într-o sursă de monopol pentru Windows Phone 8, există încă loc și pentru rivali. Dacă Samsung aproape că a renunțat la acest segment, HTC nu o face încă și pare a pregăti un nou terminal.

Se zvonește că HTC ar pregăti un smartphone numit HTC Harmony, care va debuta cu Windows Phone 8 GDR3 către finalul acestui an. Cei de la The Verge confirmă teoria și afirma că e vorba aici practic de o variantă de HTC One cu Windows Phone 8 la bord. Sincer să fiu, HTC risca să cadă în redundanta Lumia aici și anume să producă foarte multe modele care arată toate la fel.

în plus, oare ce părere va avea Google dacă un terminal pe care rulează Android va arăta la fel cu unul pe care rulează Windows Phone 8? Poate de aceea nu a mers prea bine nici Samsung Ativ S... din cauza asemănării cu Galaxy S III. în fine, HTC a livrat întotdeauna o experiență atractivă pe modelele Windows Phone și mă aștept să nu dezamăgească nici de această dată.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×