Şeful secţiunii Imagine de la Lumia părăseşte Microsoft şi se alătură Nokia Technologies

1.061 ori
<b>Şeful secţiunii Imagine de la Lumia părăseşte Microsoft şi se alătură Nokia Technologies</b>Descoperim astăzi faptul că șeful secțiunii Imagine de la Lumia a hotărât să părăsească Microsoft, și asta pentru a se alătura companiei mamă, Nokia Technologies. Acesta va ocupa aici funcția de director al secțiunii imagine în cadrul echipei Ozo, acea

De ceva vreme a început un exod de personal de la Microsoft înapoi spre Nokia, fiind vorba de angajaţii şi talentele preluate odată cu achiziţia Nokia Devices. Ştim cu toţii că acea achiziţie a fost un eşec, iar acum unii specialişti se întorc la compania mamă.

Spre exemplu, Juha Alakarhu, director al secţiunii Lumia şi Camere pentru smartphone-uri la Microsoft a revenit la Nokia Technologies. El va fi şef pe secţiunea Imagine în cadrul echipei Ozo, care se ocupă cu acea cameră la 360 grade/VR inedită şi scumpă a finlandezilor. Ultimul val de disponibilizări de la Microsoft a făcut mii de "victime", printre care şi membri echipei foto din segmentul Lumia.

Ei s-au aflat în spatele camerelor apreciate de pe Lumia 950 sau Lumia 950 XL şi din păcate talentul lor e irosit. E foarte posibil să vedem Pureview şi tehnologiile trademark Carl Zeiss revenind într-o formă sau alta la Nokia, pe măsură ce finlandezii se pregătesc să revină pe piaţa smartphone. Să sperăm că şi restul angajaţilor Lumia vor găsi un loc la Nokia după ce vor părăsi Microsoft.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×