Cum vrei sa arate iPhone 5? Iata ce spun expertii!

1.604 ori
<b>Cum vrei sa arate iPhone 5? Iata ce spun expertii!</b>De abia s-a lansat iPhone 4 in tara noastra si deja expertii si analistii isi dau cu parerea in legatura cu felul in care va arata iPhone 5. Acestia nu sunt deplasati, avand in vedere ca deja au inceput sa apara informatii cu privire la componentele...

De abia s-a lansat iPhone 4 in tara noastra si deja expertii si analistii isi dau cu parerea in legatura cu felul in care va arata iPhone 5. Acestia nu sunt deplasati, avand in vedere ca deja au inceput sa apara informatii cu privire la componentele produse de companii asiatice care colaboreaza cu Apple in dezvoltarea unui nou terminal. Sa vedem ce au cei de la Computer World de spus despre iPhone 5:

Jonny Evans, expert al sectiunii Apple de la Computer World doreste doar 5 lucruri de la noul model de iPhone: control vocal, securitate imbunatatita, sincronizare siupdate complet wireless, videoconvorbiri 4G si o antena care functioneaza OK. Analizand pe rand fiecare cerinta, trebuie sa recunoastem ca nici securitatea telefoanelor mobile, nici tehnologia de recunoastere vocala nu au evoluat destul pentru a ne servi zilnic pe terminalul mobil preferat.

Poate iPhone 5 va schimba acest lucru, dar Google este in mod clar in fata Apple la capitolul tehnologie de recunoastere vocala. In ce priveste sincronizarea wireless, devine enervant sa tot cautam cablul pentru a conecta iPhone-ul la Mac sau PC pentru fiecare update sau sincronizare. O solutie cloud si conectivitate WiFi/3G/4G la indemana ar rezolva toate aceste probleme.

In cele din urma, un iPhone cu o antena decenta si un semnal care sa fie cat mai des la nivel maxim nu ne-ar deranja deloc, ba chiar ne-ar incanta sa aflam ca iPhone 5 suporta conectivitate 4G. Ce spuneti? Sunt aceste deziderate realizabile? Voi, cititorii Mobilissimo.ro ce doriti de la un nou iPhone?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×