iPhone 4, vandut foarte bine prin Orange Romania; problemele de stoc continua?

3.037 ori
<b>iPhone 4, vandut foarte bine prin Orange Romania; problemele de stoc continua?</b>Dupa ce v-am informat ca la doar cateva ore de la punerea in vanzarea a lui iPhone 4 in magazinele Orange din tara handsetul nu mai era disponibil, din cauza precomenzilor numeroase, revenim cu lamuriri. Ele vin din partea lui Valentin Cartis, Senior...

Dupa ce v-am informat ca la doar cateva ore de la punerea in vanzarea a lui iPhone 4 in magazinele Orange din tara handsetul nu mai era disponibil, din cauza precomenzilor numeroase, revenim cu lamuriri. Ele vin din partea lui Valentin Cartis, Senior Product Manager Orange Romania. Acesta ne-a raspuns la cateva intrebari care vor clarifica situatia terminalului Apple in tara noastra.

Astfel, aflam ca la aceasta ora mai exista doar cateva unitati iPhone 4 disponibile in magazinele Orange si ca in prima zi de vanzare a fost epuizat 85% din stocul total. In ce priveste suplimentarea stocului, Valentin Cartis afirma ca la nivel mondial cererea pentru acest handset este foarte ridicata, iar suplimentarile se fac in limita disponibilitatii.

Reprezentantul Orange a comentat si problema prioritatii celor care au deja abonament Orange la achizitionarea unui iPhone 4, mentionand ca prioritatea apartine celor care au facut comenzi sau rezervari, indiferent de statutul lor de clienti ai operatorului. Aparent cele mai multe comenzi pentru noul model de iPhone le-a avut varianta de 16 GB.

Numarul de unitati vandute in Romania nu se cunoaste, dar ceea ce stim este ca peste 15.000 de utilizatori s-au inscris pe site-ul Orange pentru a afla informatii despre noul iPhone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×