Cumpara din Android Market, plateste cu PayPal

2.575 ori
<b>Cumpara din Android Market, plateste cu PayPal</b>Inca o veste amara pentru utilizatorii romani de Android: dupa ce Google ne-a ocolit cu al sau magazin de aplicatii Android Market, aflam ca acum va exista in acesta si o metoda foarte simpla de a efectua plati si anume prin PayPal. &nbsp; Google dorea de...

Inca o veste amara pentru utilizatorii romani de Android: dupa ce Google ne-a ocolit cu al sau magazin de aplicatii Android Market, aflam ca acum va exista in acesta si o metoda foarte simpla de a efectua plati si anume prin PayPal.

Google dorea de ceva vreme sa adauge PayPal printre optiunile de plata ale serviciului sau, pentru a face viata developerilor mai usoara si experienta clientului mai intuitiva. Prin PayPal fondurile vor fi automat transferate din contul clientului in contul Checkout si banuim ca apoi direct catre contul developerului.

Deocamdata acesta este doar un proiect, in faza finala si mai trebuie doar ca Google sa isi dea "binecuvantarea" si metoda de plata va fi disponibila. Aceasta ar putea fi pana la urma o veste buna pentru romani, deoarece Android Market ne ocolise din cauza temerilor de frauda cu cartile de credit. Daca am avea la dispozitie plata prin PayPal, poate am putea folosi acest serviciu. Ce parere aveti?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×