HTC face pe Mos Craciun: doreste sa livreze 8.5 milioane smartphone-uri in trimestrul 4

1.283 ori
<b>HTC face pe Mos Craciun: doreste sa livreze 8.5 milioane smartphone-uri in trimestrul 4</b>HTC are planuri mari pentru perioada sarbatorilor de iarna si nu se sfieste sa o afirme, anuntand ca intentioneaza sa livreze in jur de 8.5 milioane de smartphone-uri in trimestrul 4 al acestui an. In plus, analistii companiei estimeaza ca veniturile...

HTC are planuri mari pentru perioada sarbatorilor de iarna si nu se sfieste sa o afirme, anuntand ca intentioneaza sa livreze in jur de 8.5 milioane de smartphone-uri in trimestrul 4 al acestui an.

In plus, analistii companiei estimeaza ca veniturile producatorului vor creste cu 20% fata de trimestrul trecut, atingand aproximativ 3 miliarde de dolari. De asemenea, HTC ar putea atinge o cota de piata impresionanta, de 10% cu ocazia sarbatorilor si probabil vanzand si destul de multe unitati Windows Phone 7.

Deocamdata asteptam rezultatele financiare ale companiei pe trimestrul 3 si prognoza pentru perioada urmatoare, acestea urmand sa fie facute publice pe 29 octombrie. Cele mai noi smartphone-uri Android ale companiei sunt Desire HD si Desire Z, iar portofoliul recent al firmei taiwaneze include si nu mai putin de 4 noi telefoane Windows Phone 7: Surround, Mozart, Trophy si HD7, plus un model programat pentru 2011.

Trebuie mentionat si ca HTC se confrunta cu o criza a componentelor, astfel ca predictiile pentru trimestrul urmator vor fi mai modeste decat de obicei si decat asteptarile specialistilor (9-10 milioane de unitati). Din datele publicate pana acum, aflam ca HTC a vandut in jur de 7 milioane de unitati in trimestrul 3, atingand o cota de piata de aproximativ 9%.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×