iPhone 4 in varianta alba, pregatit pentru lansare in aplicatia Apple Store

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.531 ori
<b>iPhone 4 in varianta alba, pregatit pentru lansare in aplicatia Apple Store</b>Apple a lansat recent o varianta updatata a aplicatiei Apple Store pentru iOS, care a ajuns acum la versiunea 1.1 si aduce cu sine vesti despre urmatorul iPhone. Ei bine nu chiar iPhone 5 si poate nici chiar o varianta upgradata de iPhone 4, dar cu...

Apple a lansat recent o varianta updatata a aplicatiei Apple Store pentru iOS, care a ajuns acum la versiunea 1.1 si aduce cu sine vesti despre urmatorul iPhone. Ei bine nu chiar iPhone 5 si poate nici chiar o varianta upgradata de iPhone 4, dar cu siguranta o versiune cu carcasa alba a acestui handset.

Dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai sus si dupa cum a aflat membrul forumului MacRumors Bandolier, variante de 16 si 32GB cu carcasa alba vor fi in curand disponibile in Apple Store. Din pacate, nu puteti precomanda inca un astfel de terminal sau rezerva unul, dar ne asteptam ca optiunea sa fie disponibila in doar cateva zile.

Interesant este faptul ca daca incercati sa faceti o comanda sau rezervare sunteti instiintati ca din cauza cererii ridicate, nu puteti comanda handsetul de culoare alba. Va reamintim ca varianta alba a lui iPhone 4 a fost amanata, deoarece au existat probleme in procesul de fabricare (culoarea butonului Home nu se potrivea cu nuanta restului carcasei).

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×