Cumparati cartele Orange "la mana a doua", desi nu stiati

Autor:  | Publicat în:  Orange 1.632 ori
<b>Cumparati cartele Orange "la mana a doua", desi nu stiati</b>In plin scandal de asa-zis phishing Bancpost, descoperim o noua escrocherie care se foloseste de brandul "portocaliu". Clienti Orange din judetul Neamt au descoperit ca noile lor cartele reincarcabile erau deja folosite, dupa cum ne informeaza Gardianul....

In plin scandal de asa-zis phishing Bancpost, descoperim o noua escrocherie care se foloseste de brandul "portocaliu". Clienti Orange din judetul Neamt au descoperit ca noile lor cartele reincarcabile erau deja folosite, dupa cum ne informeaza Gardianul.
Primele sesizari au fost facute de catre 3 persoane din Piata Neamt, ale caror coduri de pe cartelele de 7 si 5 euro fusesera deja folosite. Din pacate, in loc ca situatia sa fie rezolvata, pagubitii sunt amanati si purtati de la o institutie la alta. Intai a fost contactat patronul respectivului magazin, care a trimis clientii la reprezentanta Orange, apoi s-a ajuns la OPC si la politie, dar fara o finalitate fericita. OJPC a contactat Orange Shop-ul din din Piatra Neamt, dar acestia au afirmat ca nu este vina lor si ca problemele sunt cauzate de o frauda, petrecuta undeva de-a lungul procesului de livrare a cartelei.

OJPC nu s-a multumit cu aceasta explicatie, reprezentantii sai afirmand ca este imposibil ca o persoana sa desfaca ambalajul cartelei, sa razuiasca zona de deasupra codului si sa-l introduca, resigiland apoi ambalajul si facandu-l sa para nou. Cel mai probabil este ca "frauda" sa fie o eroare Orange, fie de alocare a codurilor, fie de imprimare a acestora. Chiar si dupa sesizarea trimisa de OJPC celor de la Orange, acestia au ramas nepasatori.

Au aparut totusi noi teorii, care de care mai fanteziste, cum sunt cele ale "cititoarelor de cartele telefonice", inventate de catre infractori, conform politiei locale. Intre timp Orange se multumeste sa afirme ca este vorba cel mult de clienti care au tastat coduri la intamplare, nimerindu-le fix pe cele din Neamt. Eroare Orange sau furt la drumul mare?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×