Telefoanele Nokia din 2012, proiectate de Provoke

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.292 ori
<b>Telefoanele Nokia din 2012, proiectate de Provoke</b>Daca doriti sa aflati ce ne rezerva viitorul in ce priveste terminalele Nokia, atunci trebuie sa mergeti direct la sursa: Provoke Design. Aceasta este principala companie de design cu care colaboreaza finlandezii si iata ca acestia isi expun conceptele la...

Daca doriti sa aflati ce ne rezerva viitorul in ce priveste terminalele Nokia, atunci trebuie sa mergeti direct la sursa: Provoke Design. Aceasta este principala companie de design cu care colaboreaza finlandezii si iata ca acestia isi expun conceptele la New York.

Incepand cu data de 17 mai, in cadrul expozitiei HARDCORE New Finish Design veti putea admira viitorul telefoanelor Nokia, datorita celor de la Provoke. Conform designerilor, conceptele Express, Share si Feel (din imaginea de mai sus) reprezinta viziunea lor asupra felului in care vor arata telefoanele Nokia in 2012. In cadrul expozitiei din New York terminalele vor fi prezente sub forma de prototipuri, care vor putea fi testate de catre vizitatori.

Perechea de terminale Pair este destinata cuplurilor si soseste cu o interfata speciala si cu o simulare touch care permite ... o comunicare mai "profunda" decat ne-am fi asteptat. Share este un concept mai nonconformist care permite anarhistilor si diferitelor grupuri sa comunice prin coduri unice. Ramane de vazut daca aceste designuri vor mai parea atat de fascinante si in 2012.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×