Apple iPlay, consola portabila de jocuri care va revolutiona gamingul

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.672 ori
<b>Apple iPlay, consola portabila de jocuri care va revolutiona gamingul</b>Se pare ca luna iunie ne rezerva o surpriza in plus de la Apple si nu doar lansarea lui iPhone 3G. Ultimele zvonuri anunta ca este foarte posibil ca gigantul american sa lanseze o consola portabila care sa combine functiile lui iPhone cu cele ale unui...

Se pare ca luna iunie ne rezerva o surpriza in plus de la Apple si nu doar lansarea lui iPhone 3G. Ultimele zvonuri anunta ca este foarte posibil ca gigantul american sa lanseze o consola portabila care sa combine functiile lui iPhone cu cele ale unui iPod si calitatea grafica plus sistemul de control ale unei console.

Evident iPlay ramane deocamdata la stadiul de zvon, iar MacRumours au o intreaga teorie a conspiratiei, ce afirma ca iPhone 3G va fi de fapt lansat in mai, iar marea lansarea din iunie este de fapt consola Apple. Device-ul va trebui sa fie cu adevarat ceva special, daca spera sa intreaca faimosul Sony PlayStation Portable sau atat de adoratul Nintendo DS. Am vazut ce poate face iPhone, cand vine vorba de gaming, in special datorita SDK-ului sau si a contributiei developerilor.

Sa fie momentul pentru o evolutie in acest domeniu, de vreme ce singurul concurent serios ar fi Nokia si ale sale jocuri N-Gage? Imaginati-va o consola care s-ar putea conecta la iPhone sau care ar permite chiar jocuri in multiplayer cu terminalul produs de Apple. Cum ramane cu modalitatea de distribuire a jocurilor? iTunes, un nou format de diskuri (in stil Sony UMD) sau un nou soi de cartele/carduri/cartridge-uri in stil Nintendo GameBoy?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×