Cyanogen va lansa anul viitor smartphone-uri de 75 dolari, în parteneriat cu diverse companii OEM de pe piață

591 ori
<b>Cyanogen va lansa anul viitor smartphone-uri de 75 dolari, în parteneriat cu diverse companii OEM de pe piață</b>Datorită faptului că producătorii hardware ce aduc noi device-uri pe piață, le &icirc;ncarcă cu fel și fel de teme personalizate, dar și cu numeroase aplicații bloatware, o mare parte dintre utilizatori au optat pentru instalarea unui custom ROM,...

Datorită faptului că producătorii hardware ce aduc noi device-uri pe piață, le încarcă cu fel și fel de teme personalizate, dar și cu numeroase aplicații bloatware, o mare parte dintre utilizatori au optat pentru instalarea unui custom ROM, cum este și cazul lui CyanogenMod, unul dintre cele mai populare de altfel.

Cum popularitatea acestuia a tot crescut în ultimul timp, compania a venit pe piață și cu un sistem de operare dedicat denumit Cyanogen OS, platformă software bazată pe Android și integrată pe unele device-uri încă din fabrică. Câteva exemple sunt OnePlus One, Lenovo ZUK Z1, dar și Micromax Yu Yureka.

Evoluția companiei va continua și anul viitor, perioadă în care vor fi lansate smartphone-uri de 75 dolari, prin intermediul unor parteneriate încheiat cu diverși producători OEM. Aceste noi produse vor rula din fabrică sistemul de operare Cyanogen OS. Printre noile terminale de anul viitor, s-ar putea număra totodată și device-ul high-end Lenovo Zuk Z2.

Un alt detaliu dezvăluit este acela potrivit căruia aceste device-uri vor rula Cyanogen OS 13, versiune bazată pe Android 6.0 Marshmallow.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×