Telefoanele cu clapetă încă sunt la modă: Samsung Galaxy Golden 3 primeşte certificarea TENAA

1.004 ori
<b>Telefoanele cu clapetă încă sunt la modă: Samsung Galaxy Golden 3 primeşte certificarea TENAA</b>Samsung Galaxy Golden 3 este cel mai nou telefon cu clapeta de la Samsung, model cunoscut şi sub numele de cod SM-W2016. El nu a debutat &icirc;ncă oficial, dar a primit certificarea TENAA, ocazie cu care &icirc;i putem admira designul. &nbsp; Acest...

Samsung Galaxy Golden 3 este cel mai nou telefon cu clapeta de la Samsung, model cunoscut şi sub numele de cod SM-W2016. El nu a debutat încă oficial, dar a primit certificarea TENAA, ocazie cu care îi putem admira designul.

Acest handset a mai avut parte de scăpări, prin listarea dotărilor sale de către aplicaţii benchmark. Acum aflăm că smartphone-ul e destul de gros, având o talie de 15.1 mm şi că vine cu două display-uri OLED de 3.9 inch, cu rezoluţie de 1280 x 760 pixeli. Dotările sale sunt destul de generoase chiar şi pentru un device midrange.

Telefoanele cu clapetă încă sunt la modă: Samsung Galaxy Golden 3 primeşte certificarea TENAA

Astfel, vedem la bord un procesor Exynos octa core de 2.1 GHz, 3 GB RAM, Android 5.1.1 şi o cameră principală de 16 MP. În faţă se afla o cameră selfie de 5 MP, iar telefonul ar mai aduce şi 64 GB stocare. E interesant că Galaxy Golden şi Golden 2 veneau cu procesoare Snapdragon, dar acest al treilea model face trecerea la Exynos.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×