CyanogenMod-6.0 acum disponibil, Android 2.2 pentru toata lumea!

1.542 ori
<b>CyanogenMod-6.0 acum disponibil, Android 2.2 pentru toata lumea!</b>Daca sunteti posesorul unui smartphone blocat in epoca Android 2.1, sau mai rau Android 1.6, atunci puteti fie astepta ca operatorii locali sau producatorul telefonului dumneavoastrra sa lanseze update-ul la Android 2.2 Froyo, sau puteti apela la...

Daca sunteti posesorul unui smartphone blocat in epoca Android 2.1, sau mai rau Android 1.6, atunci puteti fie astepta ca operatorii locali sau producatorul telefonului dumneavoastrra sa lanseze update-ul la Android 2.2 Froyo, sau puteti apela la CyanogenMod, acum in versiunea 6.0.

Acesta este opera hackerilor si programatorilor comunitatii XDA Developers si nu numai, iar CyanogenMod este o varianta gratuita si modificata a lui Android 2.2. Mod-ul nu este doar disponibil mai devreme decat variantele oficiale pentru smartphone-uri, ci vine si cu functii in plus si deblocheaza parti ale telefonului dumneavoastra la care nu ati fi putut avea acces altfel.

Ca de obicei, procesele de rooting si flashing pe terminalele Android nu sunt recomandate, ele putand avea si efecte secundare: blocarea telefonului, probleme cu cardurile SD si altele. CyanogenMod-6.0 este primul release stabil bazat pe Android 2.2 si puteti arunca o privire aici pentru a afla daca softul este compatibil cu terminalul dumneavoastra.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×