Dell Streak primeste update-ul Android 2.1, in curand in teste la Mobilissimo.ro

1.134 ori
<b>Dell Streak primeste update-ul Android 2.1, in curand in teste la Mobilissimo.ro</b>Dell Streak a debutat in SUA in aceasta vara prin operatorul AT&T, impresionand pe toate lumea prin functiile sale, dar dezamagind prin vechimea OS-ului pe care se baza: Android 1.6. Iata ca din fericire, tabletul a primit update-ul la Android 2.1 chiar...

Dell Streak a debutat in SUA in aceasta vara prin operatorul AT&T, impresionand pe toate lumea prin functiile sale, dar dezamagind prin vechimea OS-ului pe care se baza: Android 1.6. Iata ca din fericire, tabletul a primit update-ul la Android 2.1 chiar ieri si avem si o alta veste buna pentru fanii acestui terminal: il vom primi pentru teste foarte curand si vom publica o recenzie detaliata a tabletului!

Daca va intrebati ce aduce nou Android 2.1 pe Streak, aflati ca tabletul primeste suport pentru captura video 720p, multitouch, wallpaper-uri live si suport pentru sincronizarea cu conturi Exchange multiple. La limita dintre smartphone si tablet, Dell Streak prezinta 2 avantaje principale: un touchscreen de 5 inchi foarte aratos si un procesor de 1 GHz care se comporta foarte bine.

Va reamintim ca acest terminal a sosit in Romania la sfarsitul lunii august, fiind comercializat in exclusivitate de catre EMAG. Dotarile sale includ WiFi, GPS, 3G, 512 MB RAM si o camera de 5 megapixeli cu autofocus si blitz dual LED. Pe cand si Android 2.2 pe acest tablet?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×