Dell Streak primeste update-ul Android 2.1, in curand in teste la Mobilissimo.ro

Autor:  | Publicat în:  Dell 1.000 ori
<b>Dell Streak primeste update-ul Android 2.1, in curand in teste la Mobilissimo.ro</b>Dell Streak a debutat in SUA in aceasta vara prin operatorul AT&T, impresionand pe toate lumea prin functiile sale, dar dezamagind prin vechimea OS-ului pe care se baza: Android 1.6. Iata ca din fericire, tabletul a primit update-ul la Android 2.1 chiar...

Dell Streak a debutat in SUA in aceasta vara prin operatorul AT&T, impresionand pe toate lumea prin functiile sale, dar dezamagind prin vechimea OS-ului pe care se baza: Android 1.6. Iata ca din fericire, tabletul a primit update-ul la Android 2.1 chiar ieri si avem si o alta veste buna pentru fanii acestui terminal: il vom primi pentru teste foarte curand si vom publica o recenzie detaliata a tabletului!

Daca va intrebati ce aduce nou Android 2.1 pe Streak, aflati ca tabletul primeste suport pentru captura video 720p, multitouch, wallpaper-uri live si suport pentru sincronizarea cu conturi Exchange multiple. La limita dintre smartphone si tablet, Dell Streak prezinta 2 avantaje principale: un touchscreen de 5 inchi foarte aratos si un procesor de 1 GHz care se comporta foarte bine.

Va reamintim ca acest terminal a sosit in Romania la sfarsitul lunii august, fiind comercializat in exclusivitate de catre EMAG. Dotarile sale includ WiFi, GPS, 3G, 512 MB RAM si o camera de 5 megapixeli cu autofocus si blitz dual LED. Pe cand si Android 2.2 pe acest tablet?

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×