CyanogenMod trezește interes pentru unele companii gigant cum ar fi Microsoft, Samsung și Yahoo

1.185 ori
<b>CyanogenMod trezește interes pentru unele companii gigant cum ar fi Microsoft, Samsung și Yahoo</b>Probabil mai toți am auzit de CyanogenMod, celebrul sistem de operare open source bazat pe Android ce a fost introdus încă din fabrică chiar și pe unele terminale cum ar fi OnePlus One. Cu toate că proiectul a fost pus la cale de doar o mică...

Probabil mai toți am auzit de CyanogenMod, celebrul sistem de operare open source bazat pe Android ce a fost introdus încă din fabrică chiar și pe unele terminale cum ar fi OnePlus One. Cu toate că proiectul a fost pus la cale de doar o mică echipă, se pare că acesta a atras atenția unor numeroase companii, lucru despre care aflăm printr-un nou raport.

Astfel, raportul în cauză susține faptul că nume mari din industrie cum ar fi Microsoft, Samsung, Amazon sau chiar și cei de la Yahoo au început să își prezinte interesul pentru un eventual parteneriat sau chiar pentru o achiziție ulterioară a companiei în cauză.

Ni se aduce la cunoștiință faptul că unii dintre oficialii companiilor mai sus menționate, ca și CEO-ul Microsoft, Satya Nadella a stat la o serie de negocieri cu cei de la Cyanogen, mai multe detalii nefiind necunoscute pentru moment. Dacă în următoarele luni se va realiza un posibil parteneriat între Cyangogen și una dintre companiile interesate, rămâne de văzut.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×