ZTE pregătește un eveniment de presă ce va avea loc pe data de 16 septembrie În New York

Autor:  | Publicat în:  ZTE 579 ori
<b>ZTE pregătește un eveniment de presă ce va avea loc pe data de 16 septembrie În New York</b>Deși este o companie de origine chineză, ZTE nu se sfiește să atace și piața americană cu noi device-uri, acest lucru fiind scos la iveală de o invitație de presă ajunsă recent pe web. Aflăm că un eveniment special se pregătește pentru data...

Deși este o companie de origine chineză, ZTE nu se sfiește să atace și piața americană cu noi device-uri, acest lucru fiind scos la iveală de o invitație de presă ajunsă recent pe web. Aflăm că un eveniment special se pregătește pentru data de 16 septembrie în New York, zi în care am putea vedea un nou smartphone sau o tabletă.

După cum putem vedea în vine-ul de mai jos, ZTE ne invită ca pe data de 16 septembrie să asistăm la debutul unui device intitulat “The Next Hot Thing”, descriere ce pare a fi destul de similară cu “The next big thing” pe care Samsung o tot folosește de fiecare dată atunci când vine vorba de lansarea flagship-urilor din gama Galaxy.

Aruncând o privire asupra lansărilor recente al celor de la ZTE, remarcăm gama de terminale Nubia Z7, terminale care ar putea fi lansate și pe piața din America. Cu toate acestea, există și posibilitatea ca evenimentul din New York să găzduiască lansarea unui nou device, cel mai vehiculat fiind un phablet.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×