iPhone 11 are dată de lansare: 20 septembrie, conform unei surse din Japonia

945 ori
<b>iPhone 11 are dată de lansare: 20 septembrie, conform unei surse din Japonia</b>Chiar dacă în aceste zile toată lumea vorbeşte despre Samsung Galaxy Note 10, eventual şi Huawei Mate 30 Pro, ei bine tocmai a venit de nicăieri dată de lansare a lui iPhone 11. Poate şi pentru a fura din hype-ul Samsung... Scăparea vine din Japonia şi su

Chiar dacă în aceste zile toată lumea vorbeşte despre Samsung Galaxy Note 10, eventual şi Huawei Mate 30 Pro, ei bine tocmai a venit de nicăieri dată de lansare a lui iPhone 11. Poate şi pentru a fura din hype-ul Samsung... Scăparea vine din Japonia şi sună plauzibil.

În general Apple şi-a prezentat iPhone-urile în luna septembrie, aproape de începutul său mijlocul lunii. Acum aflăm prin site-ul japonez MacotakaraiPhone 11 va fi disponibil din data de 20 septembrie în magazinele japoneze. În general debutul acesta vine la o săptămână după anunţ, deci prezentarea oficială va avea loc fie într-o vineri 13 (nimeni nu vrea asta), fia la începutul acelei săptămâni, pe 9, 10 sau 11 septembrie.

iPhone 11R

Data de 11 septembrie e fatidică pentru americani, deci ar putea fi şi ea evitată şi rămânem cu 9 sau 10 septembrie. Pentru a intra în detalii cu privire la sursă, e vorba chiar despre preşedintele operatorului japonez SoftBank, Ken Miyauchi. Acesta a fost întrebat despre o nouă lege din Japonia, care presupune ca de la 1 octombrie 2019 operatorii să "decupleze" telefoanele de la ofertele pe bază de abonament.

Asta pentru că operatorii japonezi forţau clienţii să aleagă cele mai scumpe abonamente la pachet cu cele mai dorite telefoane. Oficialul a declarat ceva de gen:

"Sincer mă întreb ce să fac pentru 10 zile. Nu, nu ar trebui să zic asta. Oricum nu ştiu când vine noul iPhone. Totuşi după 10 zile va fi decuplat de la ofertele cu abonamente".

1 octombrie minus 10 zile înseamnă 20 septembrie, adică o vineri şi fix genul de zi când Apple ar începe să vândă noile telefoane. Vă reamintesc că în acest an aşteptăm un iPhone 11 şi iPhone 11 Max, ambele cu 3 camere în spate în modul pătrat, dar şi un iPhone 11R cu cameră duală. Designul frontal ar trebui să rămână neschimbat şi la bord vedem un CPU Apple A13, care sa spulbere Snapdragon 855+, Exynos 9825 si Kirin 985. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×