Smartphone-ul Darling VR este un telefon cu o cameră specială VR, designul e dictat de acel modul (Video)

1.297 ori
<b>Smartphone-ul Darling VR este un telefon cu o cameră specială VR, designul e dictat de acel modul (Video)</b>Aflăm astăzi despre existența smartphone-ului Darling VR pe piața din China, smartphone care după cum și denumirea sa ne indică vine cu funcții speciale de realitate virtuală. Acest terminal include la pachet un modul VR în toată regula ce ne permite

Direct din China vine un smartphone cel puţin inedit astăzi, unul din puţinele, dacă nu chiar singurul cu o cameră VR la bord. Cunoscut ca Darling VR, acest model poate fi văzut în imaginea de mai jos.

Darling VR

El sacrifică orice noţiune estetică a zonei din spate (și față)  pentru a include un modul generos de cameră. Telefonul rulează Android 6.0 Marshmallow, are un procesor deca core MediaTek Helio X20, tactat la 2.5 GHz, dar şi un ecran AMOLED Full HD de 5.5 inch. În zona frontală avem sticlă 2.5D, iar în spate se află o cameră specială VR de 26 de megapixeli, plus una foto standard de 13 MP.

Pentru selfie avem o cameră de 8 megapixeli, iar producătorul handsetului promite o panoramă completă realizată la 720 de grade. Primim şi suport LTE Categoria 6, două sloturi SIM, WiFi a/b/g/n, Bluetooth 4.0, 3 GB RAM şi 32 GB stocare. Bateria e generoasă, la 3560 mAh şi există şi un port USB Type C aici. Ne intrigĂ designul prezentat pentru că se pare că avem o componenta supradimensionată a camerei VR şi în faţă, nu doar în spate.

Cu siguranţă un terminal inedit, care ar urma să coste în jur de 577 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×