Quickmobile.ro îşi relansează site-ul, acum cu o interfaţă modernă şi mai aerisită

1.852 ori
<b>Quickmobile.ro îşi relansează site-ul, acum cu o interfaţă modernă şi mai aerisită</b>La ora actuală QuickMobile este unul dintre cei mai rapizi retaileri de pe piața locală ce aduc noutățile în materie de tehnologie la vânzare. Conducerea magazinului a decis de curând că este momentul propice pentru o schimbare la nivel de look și astfel

Atunci când realizam Turul Magazinelor de ieri am observat că Quickmobile.ro are o nouă interfaţă, una în ton cu cerinţele şi trendurile vremii. Acest nou site vine în completarea rebrandingului şi noii identităţi a retailerului, care a debutat toamna trecută.

QuickMobile

Noul website se încarcă mai rapid pe mobil şi are toate secţiunile principale bine delimitate, pe un fundal alb şi cu fotografii de mari dimensiuni. Pe desktop primim un slider cu cele mai noi produse sus, apoi o listă cu cele mai populare produse mai jos. Noutăţile domină de altfel prima jumătate a paginii, apoi urmează reducerile şi avem şi o secţiune nouă, "Editor's Choice", cu ştiri şi noutăţi de la toate brandurile.

QuickMobile

Sus în header găsim zona de căutare şi 4 secţiuni clar delimitate: SHOP, Noutăţi, Reduceri şi Branduri. Paginile de produse au fost mult simplificate, cu o fotografie centrală, alte câteva dedesubt şi o listă de specs în dreapta, plus un o descriere în stânga. Căutarea alfabetică după branduri este un plus binevenit. A fost îmbunătăţită şi viteza de încărcare pe desktop şi mobil a noului site, din câte am remarcat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×