Samsung Galaxy S8 ar fi capabil de captură video la 1000 FPS; scannerul de iris e upgradat faţă de Note 7

3.688 ori
<b>Samsung Galaxy S8 ar fi capabil de captură video la 1000 FPS; scannerul de iris e upgradat faţă de Note 7</b>În vreme ce premiatul Sony Xperia XZ Premium se laudă cu capabilitatea de captură video la un incredibil frame-rate de 960fps, iată că și viitorul Samsung Galaxy S8 va oferi o asemenea funcție la pachet. Sammy ar promite captură la 1000fps în schimb

Avem informaţii proaspete despre Samsung Galaxy S8 astăzi şi aflăm că vom primi un senzor de iris upgradat, dar şi o cameră capabilă de captură la 1000 FPS în spate. Toate zvonurile recente indicau sosirea unui senzor foto de 12 MP şi avem detalii proaspete acum.

Conform celor de la Naver, noul flagship ar avea un senzor capabil de captură video la 1000 FPS, performanță obţinută prin includerea de DRAM în modulul foto. Nu e o noutate această abordare, folosită şi de Sony pe cele mai noi telefoane prezentate la MWC 2017. Diferenţa e că Xperia XZ Premium are un senzor de 19 MP care realizează acest tip de captură la 960 FPS şi 720p, dar Samsung ar avea alt senzor pregătit, cu funcție similară. 

În față noul flagship va integra o cameră de 8 megapixeli, plus un senzor de 3.7 MP RGB menit pentru scanarea irisului. Se discută în ultimele zile şi despre recunoaştere facială, nu doar cea a irisului pentru autentificare pe Galaxy S8. Vom vedea în ce măsură aceste metode de scanare biometrică fac terminalul mai sigur, sunt intuitive şi mai ales rapide.

Suntem şi tare curioşi să aflăm cine a produs camera cu captură de 1000 FPS de pe Galaxy S8. Sunt şanse mari să fie tot Sony.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×