"iPhone Edition" e real, drept noul telefon flagship în 2017; Ar urma să debuteze cu ecran de 5 inch si cu întarziere

2.594 ori
<b>"iPhone Edition" e real, drept noul telefon flagship în 2017; Ar urma să debuteze cu ecran de 5 inch si cu întarziere</b>Cu toate că până acum au fost vehiculate numele iPhone 8 și iPhone X pentru smartphone-ul aniversar al celor de la Apple, se pare că astăzi apare în ecuație o nouă denumire și anume iPhone Edition. Numele nu este tocmai atractiv la prima vedere, dar el

iPhone 8 e cu siguranţă mai puţin în lumina reflectoarelor decât Galaxy S8 spre exemplu, dar asta nu îl face mai puţin aşteptat şi anticipat. Azi descoperim că de fapt noul flagship s-ar putea numi "iPhone Edition" şi că va ajunge în magazine târziu după anunţul oficial.

Informaţiile vin de la o sursă de încredere şi anume blogul japonez Macotakara, care scrie că viitorul flagship se va numi iPhone Edition. E vorba despre un telefon cu ecran de 5 inch, care fi un model high end din noua gama. Se pare că în acest moment Apple testează diferite prototipuri de smartphone-uri pentru viitoarea serie, unele cu formaturi diferite. E vorba despre modele cu carcase din sticlă, ceramică sau aluminiu, dar şi unele cu ecran LCD sau OLED.

Toate aceste teste şi deciziile implicate vor întârzia lansarea terminalului, fiind nevoie de comenzi masive pentru producţia în masă. Ce e finalizat 100% în acest moment e formatul cu ecran de 5 inch, camera duală şi încărcare wireless. Aparent panoul frontal total ar fi de 5.1 inch, dacă ne luăm după KGI, în vreme ce Macotakara insistă pe 5 inch.

Alegerea unui ecran OLED se va face doar dacă furnizorii fac faţă, altfel Apple rămâne la LCD. iPhone Edition ar urma să fie anunţat în septembrie şi aparent va exista şi un iPhone 7s şi 7s Plus până la urmă. Nu ştim cum rămâne cu acele modele de 5.8 inch iPhone despre care se discuta la un moment dat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×