Data de lansare a lui Nokia N8, in sfarsit descoperita

1.779 ori
<b>Data de lansare a lui Nokia N8, in sfarsit descoperita</b>Desi stim cam tot ce se poate afla despre Nokia N8, de la rezolutia maxima a fotografiilor sale, la comportamentul sau in diferite aplicatii si calitatea capturilor sale video, data de lansare a acestui terminal continua sa ramana un mister. Din fericire,...

Desi stim cam tot ce se poate afla despre Nokia N8, de la rezolutia maxima a fotografiilor sale, la comportamentul sau in diferite aplicatii si calitatea capturilor sale video, data de lansare a acestui terminal continua sa ramana un mister. Din fericire, un cititor al site-ului NokNok a aflat din surse sigure ca handsetul va sosi pe piata in data de 23 septembrie, cel putin in Marea Britanie.

Cameraphone-ul de 12 megapixeli era asteptat de multi in magazine in luna august, dar nici urma de el pana acum. Aparent, data de lansare cea noua ar fi fost scapata chiar de Nokia intr-o reclama inclusa in cautarile Google, afirmand ca terminalul se afla in stoc si este gata de a fi livrat la data mentionata.

La acest moment, Nokia N8 este cel mai atractiv handset al finlandezilor, asta daca ignoram OS-ul Symbian^3, care nu aduce practic nimic nou, decat unele imbunatatiri ale interfatei. Totusi, camera de 12 megapixeli cu suport pentru captura video HD si display-ul AMOLED de 3.5 inchi fac o echipa buna, in special pentru un fotograf amator si avem teste detaliate ale telefonului drept dovada.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×