iOS 4.1 si functii avansate de gaming, gata de lansare pe iPhone; din noiembrie si iOS 4.2

1.202 ori
<b>iOS 4.1 si functii avansate de gaming, gata de lansare pe iPhone; din noiembrie si iOS 4.2</b>In cadrul evenimentului anual organizat de Apple la centrul Yerba Buena din San Francisco, ajuns acum la editia 2010, gigantul din Cupertino a prezentat o serie de noi iPod-uri, printre care si modelul nano, dar si update-uri de software pentru iPhone....

In cadrul evenimentului anual organizat de Apple la centrul Yerba Buena din San Francisco, ajuns acum la editia 2010, gigantul din Cupertino a prezentat o serie de noi iPod-uri, printre care si modelul nano, dar si update-uri de software pentru iPhone. Astfel, iOS a ajuns la versiunea 4.1, care va fi lansata saptamana viitoare, in vreme ce versiunea 4.2 va sosi in noiembrie.

iOS 4.1 vine cu numeroase bug fix-uri pentru iPhone, in special la capitolul senzor de proximitate, functie Bluetooth si unele probleme cu performanta ale lui iPhone 3G. Mai interesanta este functia Game Center, dar si suportul pentru uploadul clipurilor video HD si inchirieri de filme in varianta digitala, toate incluse in pachet cu noul OS.

iOS 4.1 si functii avansate de gaming, gata de lansare pe iPhone; din noiembrie si iOS 4.2

Versiunea 4.1 va fi disponibila doar pe modelele compatibile de iPhone si iPod Touch, dar nu si cu Apple iPad, pentru care se va lansa iOS 4.2. Aceasta varianta va aduce o noua functie pe iPhone, AirPlay, care va permite utilizatorilor sa faca streaming multimedia de si pe terminalul lor. Revenind pentru o clipa la iOS 4.1 si la Game Center, Apple a pus la punct un sistem destinat gamerilor, ce aminteste de Xbox Live.

iOS 4.1 si functii avansate de gaming, gata de lansare pe iPhone; din noiembrie si iOS 4.2

Prin intermediul sau gamerii pot socializa, isi pot vizualiza punctajele, pot crea un profil si pot invita prietenii la o sesiune de gaming in multiplayer. O alta imbunatatire adusa de noul iOS este fotografierea HDR, pe care am vazut-o si in alte aplicatii. iOS 4.1 va debuta saptamana viitoare si ne asteptam si la un jailbreak cat de curand.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×