Datorită Apple, producătorii taiwanezi se grăbesc să breveteze aplicații ce folosesc safirul ca material de lucru

812 ori
<b>Datorită Apple, producătorii taiwanezi se grăbesc să breveteze aplicații ce folosesc safirul ca material de lucru</b>Potrivit unui raport din China, se pare că sub influența companiei Apple, producătorii au menținut o perspectivă pozitivă pentru aplicațiile ce implică straturi de safir pentru electronicele de consum. Cu toate acestea, datorită faptului că...

Potrivit unui raport din China, se pare că sub influența companiei Apple, producătorii au menținut o perspectivă pozitivă pentru aplicațiile ce implică straturi de safir pentru electronicele de consum. Cu toate acestea, datorită faptului că Apple dorește să dea drumul producției în masă a unor componente din safir, producătorii taiwanezi sunt nevoiți să depună zeci de aplicații pentru a breveta unele produse realizate din substraturi de safir.

Cristalul din safir dispune de unele caracteristici cum ar fi rezistența la zgârieturi și coroziune. în termeni de duritate, acest material transparent se află pe locul 2 după diamant. Aplicarea unui astfel de material pe smartphone-urile high-end va deschide o nouă frontieră.

Producători ca LG, Samsung și HTC au introdus deja substraturi de safir în capacul protector pentru lentilele camerei foto pe smartphone-urile high-end. De asemenea, Apple a introdus safir în butonul home pentru a perfecționa calitatea senzorului de amprente și protejarea acestuia de zgârieturi.

Un mare producător din Taiwan, Tera Xtal Technology, a obținut drepturile intelectuale pentru un substrat optic realizat din safir. Aceste drepturi acoperă o serie de aplicații pentru componente întâlnite pe smartphone-uri, cum ar fi protecții pentru lentilele camerei foto sau butoane home.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×