Versiunea europeană a lui Galaxy S5 ar putea veni cu un procesor octo-core Samsung Exynos 5422 tactat la 1.5 GHz

Autor:  | Publicat în:  Samsung 976 ori
<b>Versiunea europeană a lui Galaxy S5 ar putea veni cu un procesor octo-core Samsung Exynos 5422 tactat la 1.5 GHz</b>Deși Samsung Galaxy S5 este următorul flagship al producătorului coreean, există opinii peste opinii cu privire la configurația sa, în special fiind vorba despre procesor, o componentă pe 64-biti despre care nu știm prea multe. &nbsp; Mai acum...

Deși Samsung Galaxy S5 este următorul flagship al producătorului coreean, există opinii peste opinii cu privire la configurația sa, în special fiind vorba despre procesor, o componentă pe 64-biti despre care nu știm prea multe.

Mai acum câteva zile au existat unele zvonuri despre faptul că Samsung ar pregăti mai multe versiuni de Galaxy S5, un model dintre acestea fiind G900S. Acum un nou astfel de model își face apariția, cu numele de serie G900H. Potrivit ultimelor speculații vor fi produse 2 modele cu procesoare diferite în funcție de piețele pentru care vor fi destintate.

Din unele informații apărute în testul benchmark AnTuTu, se pare că versiunea europeană va fi G900H și va veni cu un display 1080p, un procesor Samsung Exynos 5422 tactat la 1.5 GHz, un GPU Mali-T628, 2 GB RAM și 16 GB de stocare. Cealaltă versiune de Galaxy S5 va dispune de un display 1440p și un procesor Qualcomm Snapdragon 800.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×