De astăzi, Telekom oferă internet nelimitat pentru utilizatorii pre-pay ce activează opțiuni de minim 5 euro

2.842 ori
<b>De astăzi, Telekom oferă internet nelimitat pentru utilizatorii pre-pay ce activează opțiuni de minim 5 euro</b>Cei de la Telekom continuă campania #NetLiberare și începând de astăzi oferă internet nelimitat și pentru utilizatorii pre-pay ce activează opțiunea de 5 sau 6 euro credit lunar. Pe lângă acest bonus de date mobile se vor oferi și beneficiile

După ce în luna noiembrie a anului trecut, cei de la Telekom introduceau pe piața locală oferta nelimitată de trafic de date mobil 4G la abonament, iată că acum pe final de martie oferta se extinde și pentru clienții ce utilizează cartele pre-pay. Astfel odată cu achiziția unei extraopțiuni de minim 5 euro credit, utilizatorii vor beneficia de bonus pentru trafic nelimitat de date mobile, asta pe lângă beneficiile incluse în opțiune.

Telekom

Sunt disponibile două opțiuni pentru care utilizatorii pre-pay pot opta, mai precis pentru cea de 5 euro credit sau 6 euro credit. Alături vor fi oferite și pachete de minute naționale și internaționale (începând cu 1.500 minute naționale și SMS-uri și 100 minute internaționale pentru opțiunea de 5 euro credit), valabile 28 zile. 

Totodată, sunt realizate schimbări și în zona de abonamente, astfel că se oferă acum un portofoliu nou și simplificat. Toate planurile tarifare oferă bonus servicii de date și voce nelimitat începând de la 5 euro/lună preț promoțional pentru clienții care au sau achiziționează cel puțin un serviciu fix de la Telekom. 

Detalii extra despre noile oferte pot fi găsite urmând link-urile de mai jos:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×