În această vară Vodafone oferă beneficii de date de până la 100.000 MB lunar pentru utilizatorii Pre-Pay

1.875 ori
<b>În această vară Vodafone oferă beneficii de date de până la 100.000 MB lunar pentru utilizatorii Pre-Pay</b>Ofertele continuă pentru utilizatorii de cartele pre-pay și la doar câteva zile de la anunțul Orange cu privire la noutățile destinate acestor clienți, iată că și Vodafone face un anunț similar. Se promite un bonus de până la 100 GB internet

La doar câteva zile distanță de la anunțul Orange cu privire la oferta specială destinată utilizatorilor pre-pay, iată că și Vodafone face un pas similar anunțând campania specială de vară. În acest anotimp, utilizatorii serviciilor Vodafone preplătite vor avea la dispoziție un portofoliu simplificat de oferte în care beneficiile de date pot ajunge chiar și la 100.000 de MB și de care clienții pot beneficia fără nici un pas suplimentar. 

Vodafone

Suntem informați că toți utilizatorii cartelei Vodafone vor primi automat zeci de mii de MB la fiecare activare sau reînnoire a unei oferte din noul portofoliu, de care se pot folosi în toată perioada de valabilitate a acesteia. Un exemplu de ofertă nouă este cea de 6 euro credit care include 50.000 MB și 2.000 minute naționale valabile timp de 4 săptămâni.

Oferta de 12 euro credit include în schimb 100.000 MB, iar beneficiile pentru celalalte opțiuni vă sunt afișate mai sus. Extraopțiunile se pot activa din contul vostru de pe site-ul Vodafone sau din aplicația dedicată sau le puteți descoperi în detaliu de aici! Campania este construită în jurul mesajului: "Relaxează-te. E simplu! Ai 50.000 MB lunar la Cartelă, fără să alergi după bonusuri" și este promovată de un clip în care apare BRomania și Antonia. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×