[UPDATE] Aplicația Vodafone indică "date naționale nelimitat" pentru abonați

2.762 ori
<b>[UPDATE] Aplicația Vodafone indică "date naționale nelimitat" pentru abonați</b>Prin intermediul unui cititor Mobilissimo am aflat cu doar câteva momente în urmă faptul că aplicația de mobil Vodafone România indică date naționale nelimitat pentru abonați. Informația a fost ulterior confirmată și de alți membrii ai grupului

UPDATE: Din păcate se adeverește ipoteza cu numărul 3, aceea că avem de-a face cu un bug. Unul dintre utilizatorii grupului Mobilissimo a primit următorul mesaj din partea Vodafone România ca urmare a unei întrebări puse pentru a se lămuri cu privire la traficul afișat în aplicație: 

Buna, Sergiu! Este vorba de o problemă pe care o întâmpinăm acum și care va fi remediată în cel mai scurt timp. Pentru informația corectă, apelează, te rugăm *123#.

Iată și răspunsul oficial primit din partea Vodafone:

În prezent, Vodafone derulează o serie de operațiuni de mentenanță a aplicației My Vodafone. Aplicația a afișat în cursul zilei de astăzi o eroare pentru abonații persoane fizice, care menționează faptul că aceștia au acces nelimitat la date mobile. Echipele de specialiști au remediat această situație în cel mai scurt timp posibil. 

În ceea ce privește ofertele de date mobile nelimitate și gratuite, acestea sunt comunicate de Vodafone România către clienți și presă.

Cu doar câteva momente în urmă am aflat prin intermediul lui Sergiu Dorin de pe grupul Mobilissimo de Facebook o informație mai mult decât interesantă, aceea că aplicația Vodafone indică "internet național nelimitat". Vestea a fost rapid confirmată și de alți membri ai grupului care dețin abonamente Vodafone RED cu valori cuprinse între 11 și 39 euro, semn că "nelimitatul" se aplică tuturor abonaților.

Sergiu are abonament RED 15 și în mod normal aplicația îi afișa până ieri volumul de date pe care îl mai are la dispoziție prin contract, dar azi dimineață i-a apărut ca fiind nelimitat. În cazul de față există 3 ipoteze, prima și cea mai plauzibilă fiind aceea că e vorba de un cadou pe termen limitat (poate doar în acest weekend) cu ocazia primirii de cître Vodafone a titlului de "cea mai performantă rețea mobilă din România". Pe de altă parte ar putea fi vorba de un BUG, situație posibilă ținând cont de faptul că aplicația e relativ nouă, fiind lansată în noiembrie 2017.

IPOTEZE:

  1. Cadou timp de o lună pentru a sărbătorii numirea de "cea mai performantă rețea mobilă din România" pentru al 4-lea an la rând
  2. Internet nelimitat național inclus în abonamente
  3. Bug în aplicație

Cea mai neverosimilă variantă e cea a datelor nelimitate incluse în abonament la mod real și asta chiar în contextul în care Vodafone a testat deja de câteva ori "rezistența" rețelei prin oferirea de date nelimitate pe perioade scurte.

Urmărim evoluția subiectului cu mare interes și vă invităm pe grupul Mobilissimo pentru a lua parte la discuția deschisă! Puteți da join aici

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×