De astăzi Vodafone RED 29 vine cu 1GB internet lunar, iar familia de abonamente Smart, se lărgește cu opțiunea Smart 12

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 2.082 ori
<b>De astăzi Vodafone RED 29 vine cu 1GB internet lunar, iar familia de abonamente Smart, se lărgește cu opțiunea Smart 12</b>Astăzi, 3 februarie, operatorul Vodafone anunță lansarea unor noi abonamente și beneficii pentru utilizatorii deja existenți. Printre acestea se numără un nou tip de abonament în familia Smart, beneficii suplimentare pentru pachetele RED și...

Astăzi, 3 februarie, operatorul Vodafone anunță lansarea unor noi abonamente și beneficii pentru utilizatorii deja existenți. Printre acestea se numără un nou tip de abonament în familia Smart, beneficii suplimentare pentru pachetele RED și tablete la prețuri avantajoase.

Noul abonament din familia Smart poartă numele Smart 12 și oferă pe lângă SMS-urile nelimitate naționale și 2000 de minute în rețea, 200 minute în rețelele naționale și internaționale fixe, precum și 350 MB trafic de date. Astfel, Smart 12 completează seria de abonamente Smart, din care fac parte și Smart 10, Smart 15 și Smart Nelimitat.

Clienții ce încheie, sau reînnoiesc un abonament RED 29, vor beneficia de un trafic sporit de date de 1 GB/lună. Abonamentul RED 29 conține minute și SMS-uri nelimitate în orice rețea națională, apeluri nelimitate către orice rețea europeană fixă, 15 GB de stocare Cloud și acces gratuit la serviciul Vodafone Protect. Prețul acestui abonament este de 29 euro/taxă lunară.

Pe lângă aceste abonamente și beneficii, clienții pot achiziționa tableta Vodafone Smart Tab 3 7” în rate cu 19 euro avans, cu pachetul Internet Tab Plus (12 euro/lună) și doar 4 euro/lună rata pe factură, redusă cu 50% timp de doi ani. Pachetul va include și conținut special pentru utilizatori: TV by Vodafone prin aplicația Seenow (gratuit 24 luni), muzică prin Zonga pentru 3 luni, și 15 GB de stocare Cloud.

Vodafone România lansează noi abonamente și beneficii pentru utilizatori

De asmenea, Vodafone va oferi 2 noi tablete 4G: Sony Xperia Tablet Z și Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition LTE. Acestea sunt disponibile cu programul de rate pe factură și abonamentul Internet Tab Turbo, ce necesită plata unei taxe lunare de 18 euro. Pachetul include 5 GB trafic de internet și 1 GB bonus lunar timp de un an. Pentru mai multe detalii despre abonamentele și noile tablete oferite puteți accesa portalul Vodafone.ro.

[Forum Vodafone]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×