Windows 10 oferă de astăzi funcția "screen mirroring" pentru telefoanele Android

2.470 ori
<b>Windows 10 oferă de astăzi funcția "screen mirroring" pentru telefoanele Android</b>om putea accesa mesaje, fotografii, dar și vedea notificările primite pe telefon. Testarea aplicației va începe din această săptămână pentru cei din programul Windows Insider și eventual va ajunge implementată

În luna mai a anului trecut cei de la Microsoft lansau cu mare fast lansarea aplicației "Your Phone" pentru Windows 10 și telefoanele cu Android, software ce permite accesarea mesajelor text, a fotografiilor și a notificărilor primite pe smartphone direct pe laptop-ul sau PC-ul personal ce rulează Windows, fiind astfel oferit un sistem de continuitate. Acum la aproximativ un an distanță mai debutează o funcție interesantă.

Așa cum spune și titlul este vorba despre funcția "Screen Mirroring" care de astăzi este disponibilă pentru testeri și care oferă abilitatea de a "duplica" ecranul telefonului pe monitorul PC-ului vostru și avea acces complete la aplicațiile mobile instalate. Această funcție este disponibilă în ultimul release Windows 10 Insider și ar putea dura câteva zile până la apariția sa în cadrul aplicației "Your Phone".

Windows 10

De asemenea trebuie ținut cont că pentru moment acest feature funcționează doar pe o serie de terminale Android selecționate ce rulează minin Android 7.0, lista cuprinzând doar următoarele modele: Galaxy S8, Galaxy S8+, Galaxy S9 și Galaxy S9+. 

Mai aflați și că pe lista PC-urilor compatibile se numără cele care oferă Bluetooth și suport LE, Surface Go fiind singurul model de acest timp compatibil din portofoliul Microsoft. Pe viitor funcția va ajunge pe mai multe telefoane și PC-uri, urmând a fi implementată în următorul release major Windows 10. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×