Android Q Beta va aduce schimbări și asupra procesului de feedback; Google așteaptă și sugestii din partea testerilor

765 ori
<b>Android Q Beta va aduce schimbări și asupra procesului de feedback; Google așteaptă și sugestii din partea testerilor </b>Cu pași repezi ne apropiem și de conferința dezvoltatorilor Google I/O 2019, acolo unde vedeta va fi Android 10 Q - release al cărui nume de desert încă nu îl cunoaștem. La fața locului vom vedea și sesiuni demo și totodată

Cu pași repezi ne apropiem și de conferința dezvoltatorilor Google I/O 2019, acolo unde vedeta va fi Android 10 Q- release al cărui nume de desert încă nu îl cunoaștem. La fața locului vom vedea și sesiuni demo și totodată vom asista la debutul unei versiuni beta pe care posesorii de terminale Pixel îl vor putea testa chiar din ziua zero, scopul fiind acela de a îmbunătăți experiența și rezolva bug-urile pe seama procesului de feedback.

Între timp aflăm că procesul de feedback va fi mai intuitiv pentru testeri odată cu Android Q Beta, astfel că pentru a semnala un bug tot ce vom avea de făcut va fi să navigăm către secțiunea "Send Feedback" din cadrul categoriei "Tips & Support" regăsită în meniul de setări. 

Feedback

De asemenea, mai aflăm și faptul că Google va accepta de această dată și sugestii în materie de schimbări majore ale design-ului adoptat de către UI, dar și pentru noi funcții pe care utilizatorii și le doresc. Cât despre noutățile ce vor sosi în Android Q, printre elementele așteptate se numără și o temă neagră pentru întreg sistemul, dar și îmbunătățirea unor funcții precum Digital Wellbeing.

Rămâne să vedem schimbările pregătite la nivel de design și ce alte funcții deosebite ne-au fost "gătite" de Google. Vă reamintim că Google I/O 2019 va avea loc în perioada 7 - 9 mai. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×