Android 9.0 Pie ajunge de astăzi și pe smartphone-ul Nokia 8

1.467 ori
<b>Android 9.0 Pie ajunge de astăzi și pe smartphone-ul Nokia 8</b>Înainte de finele anului iată că finlandezii de la HMD Global reușesc să mai aducă Android Pie pe un smartphone din portofoliu, chiar pe un model lansat anul trecut. Este vorba despre Nokia 8, smartphone cu dotări high-end ce debuta

Înainte de finele anului iată că finlandezii de la HMD Global reușesc să mai aducă Android Pie pe un smartphone din portofoliu, chiar pe un model lansat anul trecut. Este vorba despre Nokia 8, smartphone cu dotări high-end ce debuta pe piață în 2017 și care primit și recenzia detaliată Mobilissimo. Acum se bucură de tratamentul "plăcintă" și aflați că este pachetul software stabil și final.

Actualizarea ne aduce un meniu de setări nou, o zonă de setări regândită, dar și patch-urile de securitate din decembrie. Există și noutăți în materie de navigare și primim aici funcția Adaptive Battery care învață din obiceiurile utilizatorului pentru a economisi energie și a închide acele aplicații în care se petrece foarte puțin timp și sunt rulate rar.

Mai avem și Adaptive Brightness, dar și celelalte funcții specifice lui Android Pie. Nokia 8 poate fi găsit acum pe plan local la un preț minim de doar 1.322 lei pe evoMAG.ro!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×