De ce este Întârziat Samsung Galaxy S III Blue Pebble?

1.483 ori
<b>De ce este Întârziat Samsung Galaxy S III Blue Pebble?</b>Vă spuneam de faptul că varianta albastră a lui Samsung Galaxy S III denumită Blue Pebble va fi întârziat și asta pentru că a apărut un defect de fabricație descoperit ulterior. Sursa noastră amintea de 600.000 de capace pe care Samsung le-a...

Vă spuneam de faptul că varianta albastră a lui Samsung Galaxy S III denumită Blue Pebble va fi întârziat și asta pentru că a apărut un defect de fabricație descoperit ulterior. Sursa noastră amintea de 600.000 de capace pe care Samsung le-a distrus.

Și la prezentarea SGS III din România erau doar modele pe alb - o duzină. Acum Samsung a dat un comunicat oficial și problema a fost reală. Ei spun că varianta albastră este o culoare nouă, obținută printr-un proces deosebit. S-a declarat că vor sosi în piață puține unități în versiunea Blue Pebble în primele 2 - 3 săptămâni, iar ulterior se va reveni la normal.

GSMarena.com a primit o informație de la o sursă anonimă din cadrul Samsung. Acolo se spune că defectul de fabricație ar fi fost legat de potrivirea culorilor din partea frontală cu cele ale capacului bateriei. Culmea este că descoperirea a fost făcută după ce telefonul a plecat spre magazinele de retail din întreaga lume. Le-au retras ca să pună capacul cel nou ce ar trebui să se asorteze mai bine cu partea frontală.

Preț Samsung I9300 Galaxy S III în magazinele online:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×