Samsung lansează ediția limitată S7 Edge Olympic Edition; 2016 unități vor fi puse în vânzare

1.936 ori
<b>Samsung lansează ediția limitată S7 Edge Olympic Edition; 2016 unități vor fi puse în vânzare</b>Phablet-ul Samsung Galaxy S7 Edge primește astăzi o nouă versiune, fiind vorba despre modelul destinat Jocurilor Olimpice din Rio ce va fi comercializat în doar 2016 unități. De asemenea, compania sud-coreeană va oferi 15.000 astfel de terminale participa

Cei de la Samsung au lansat astăzi ediția limitată Galaxy S7 Edge Olympic Edition - serie ce va fi comercializată în doar 2016 unități la nivel global. Acest model are un design inspirat de Jocurile Olimpice, fiind vorba despre o paletă de culori specială ce include cele cinci culori oficiale ale cercurilor olimpice.

Samsung Galaxy S7 Edge Olympic Edition

Aceste culori pot fi observate în interfața smartphone-ului, pe ecranele home și lock, dar și la afișarea mesajelor, apleurilor, contactelor și în bara de notificări. La fel ca în cazul modelului Batman ce sosea cu teme speciale, și acesta va sosi la pachet cu wallpaper-uri ce adoptă tematica Jocurilor Olimpice. 

Din comunicatul de presă emis de către compania sud-coreeană, aflăm că în colaborare cu Comitetul Olimpic Internațional, vor fi oferite 12.500 smartphone-uri în ediție limitată Galaxy S7 Edge, dar și un set Gear IconX tuturor olimpicilor de la Rio 2016 - cu scopul de a-i ajuta să comunice mai ușor cu familiile și prietenii lor din întreaga lume. Se pare că prețul acestui model limitat va fi de 879 euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×