De ce este interesant HTC First?

1.381 ori
<b>De ce este interesant HTC First?</b>Săptămâna trecută a fost anunțat Facebook Home pentru Android, un fel de launcher ce aduce celebra rețea socială direct pe ecranul de start al smartphone-ului, o integrare fără precedent. Alături de Facebook Home a sosit și HTC First. Pe...

Săptămâna trecută a fost anunțat Facebook Home pentru Android, un fel de launcher ce aduce celebra rețea socială direct pe ecranul de start al smartphone-ului, o integrare fără precedent. Alături de Facebook Home a sosit și HTC First. Pe rețelele sociale am remarcat multe reacții negative la adresa acestui smartphone, dar a scăpat din vizor un lucru interesant.

Facebook Home de pe HTC First poate fi înlăturat / dezinstalat și te alegi cu un smartphone ce rulează Android în varianta stock, fără Sense UI. Este primul telefon HTC de la Google Nexus One care vine cu Android-ul nativ și fără customizarea dată de interfața grafică Sense.

Presupun că update-urile de software de pe platforma Android vor fi portate destul de ușor pe acest smartphone. La un preț bun s-ar putea ca HTC First să fie un smartphone cu priză la public. La noi va sosi prin intermediul Orange care s-ar putea să aibă o exclusivitate pe acest telefon.

Mai multe detalii legate de HTC First:

Smartphone

HTC First

Ecran

Super LCD de 4.3 inch cu rezoluție 1280x720 pixeli și 342 ppi

Procesor

Qualcomm MSM8930 Snapdragon 400 dual-core la 1.4 GHz

Memorie

1 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare

GPU

Adreno 305

Sistem de operare

Android 4.1 Jelly Bean

Conectivitate

3G, Wi-Fi a/b/g/n, dual-band, Wi-Fi hotspot, bluetooth 4.0, NFC, microUSB, GPS și GLONASS

Cameră foto și video

5 Megapixeli și filmează la 1080p, cameră frontală de 1.6 Megapixeli

Baterie

2000 mAh

Greutate

123 gr.

Grosime

8.9 mm

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×