De ce LG Voyager este pe primul loc in topul celor mai "tari" 25 de telefoane

3.482 ori
<b>De ce LG Voyager este pe primul loc in topul celor mai "tari" 25 de telefoane</b>Inca de la lansarea sa in SUA, Verizon Voyager a fost cunoscut drept "ucigasul lui iPhone", iar acest nume nu a fost dat degeaba. Probabil v-ati intrebat de ce telefonul a fost pe primul loc in topul celor mai bune 25 de telefoane ale anului 2007. Iata o...

Inca de la lansarea sa in SUA, Verizon Voyager a fost cunoscut drept "ucigasul lui iPhone", iar acest nume nu a fost dat degeaba. Probabil v-ati intrebat de ce telefonul a fost pe primul loc in topul celor mai bune 25 de telefoane ale anului 2007. Iata o serie de argumente in randurile de mai jos:

Avem de-a face cu un terminal de aproximativ 1400 RON, mult mai ieftin decat iPhone sau decat Nokia N95. Camera sa are, ca si cea a lui iPhone, 2 megapixeli, in vreme ce N95, chiar si cu ai sai 5 megapixeli a primit plangeri chiar si de la starul Cabral, care se pare ca este un cunoscator al acestor gadgeturi. Apoi, Voyager are implementata o tehnologie care face ca handsetul sa poate fi folosit chiar si de persoane cu probleme de auz.

In vreme ce iPhone este clasicul iPod, cand vine vorba de muzica, Voyager suporta fisiere audio in format MP3/WMA/AAC/AAC+. Ce sa mai spunem de captura video? Acest feature este deja standard pentru telefonul LG, in vreme ce Apple iPhone reuseste sa inregistreze video de abia acum, cu greu, prin ajutorul unor noi softuri. Alte avantaje ale lui Voyager? Bateria sa poate fi scoasa oriunde si oricand, fara problemele pe care le intampina iPhone la acest capitol. Ce sa mai vorbim de modul special pentru zbor cu avionul (lipseste la iPhone) si de suportul pentru carduri de memorie microSD si TransFlash.

In vreme ce puteti folosi Voyager intr-o rapida retea EV-DO, iPhone va va oferi doar posibilitatea de a naviga prin Wi-Fi, ceea ce inseamna o anumita limitare, mai ales pentru utilizatorul roman. Sa mentionam si GPS-ul inclus sau cele 2 display-uri? Sau sa bazam superioritatea sa pe combinatia fatala pentru iPhone - touchscreen plus tastatura QWERTY? Ok, aplicatiile iPhone sunt mai intuitive, dar de abia un iPhone 3G il va detrona pe acest LG. Pana atunci ramanem la acest handset cu suport pentru serviciile de televiziune mobila, care a provocat uimire in randul cititorilor mobilissimo, surclasand supra-apreciatul iPhone.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×