Toshiba Portege G910/G920, testate de FCC

2.124 ori
<b>Toshiba Portege G910/G920, testate de FCC</b>Probabil pentru ca nu este un mare jucator al pietei mobile, Toshiba nu este un nume familiar pentru intelegerile de confidentialitate cu FCC. De aceea presa a reusit sa puna mana pe imagini in premiera, atat de repede cu noile terminale Portege...

Probabil pentru ca nu este un mare jucator al pietei mobile, Toshiba nu este un nume familiar pentru intelegerile de confidentialitate cu FCC. De aceea presa a reusit sa puna mana pe imagini in premiera, atat de repede cu noile terminale Portege G910/G920.

Cele 2 smartphone-uri nu au fost anuntate, dar stim faptul ca ele sunt succesoarele lui Portege G900, celebrul terminal dotat cu display WVGA si windows Mobile 6. Lista de specificatii tehnice pentru noile handseturi nu este inca disponibila, dar stim ca acestea vor suporta conectivitate tri-band GSM (900/1800/1900 MHz) si ca unul dintre ele va include GPS. De asemenea, fanii americani ai brandului Toshiba nu vor aprecia faptul ca smartphone-urilor le va lipsi conectivitate broadband specifica terminalelor de peste Ocean.

Totusi, stim ca Toshiba Portege G910/G920 vor suporta conectivitate Wi-Fi, Bluetooth si vor include 2 camere. Inima terminalelor va fi un procesor Qualcomm, la o viteza necunoscuta inca. Speram ca Toshiba sa lanseze un comunicat oficial, care sa clarifice lista specificatiilor tehnice ale urmasilor lui G900, in vreme ce asteptam smartphone-urile si pe teritoriul tarii noastre. Batalia de pe piata acestor handseturi a devenit din ce in ce mai acerba, cu nume ca BlackBerry si iPhone concurand cu acest "anonim" Toshiba.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×