Vânzările de modele Galaxy Note 7 pe plan european vor fi reluate din noiembrie

951 ori
<b>Vânzările de modele Galaxy Note 7 pe plan european vor fi reluate din noiembrie</b>De curând am aflat faptul că programul de înlocuire al phablet-urilor Galaxy Note 7 cu probleme a început și pe plan local, clienții urmând a primi la schimb un device ce aduce la interior o baterie sigură, fără risc de explozie. Totodată, astăzi ni se

Phablet-ul Samsung Galaxy Note 7 a fost primit cu mult entuziasm de către public, fiind înregistrate numeroase precomenzi la nivel global, ba chiar și o epuizare a stocului de modele disponibile la noi în țară. Din nefericire, vânzările produsului au fost sistate la doar câteva săptămâni de la debutul comercial, și asta datorită problemei serioase pe care terminalul, sau mai bine zis bateria aflată la interior o prezenta. 

A urmat apoi anunțul unui program de înlocuire a terminalelor-problemă, iar de curând acesta a intrat în funcțiune și la noi pe plan local - deținătorii phablet-ului urmând a primi un device complet sigur la schimb. Totuși, va mai dura ceva timp până când Note 7 va reveni pe rafturile magazinelor din Europa, mai precis undeva la sfârșitul lunii noiembrie - detaliu pe care chiar sud-coreenii de la Samsung îl dezvăluie.

În SUA, Australia și Singapore se pare că vânzările vor fi reluate de luna viitoare în schimb. Tot din partea oficialilor Samsung aflăm că cererea pentru phablet-ul Galaxy Note 7 se meține în continuare la cote înalte pe plan european, semn că problema bateriilor-explozive nu a tăiat din elanul publicului ce dorea achiziția acestui model. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×