De ce se tem producatorii de Google Phone?

1.091 ori
<b>De ce se tem producatorii de Google Phone?</b>Aceasta stire reprezinta o speculatie, deoarece posedam doar cateva informatii despre terminal. Google Phone ar putea fi la urma urmei un sistem de operare sau poate chiar un terminal din seria celor create de catre producatorii misteriosi. Sa uitam...

Aceasta stire reprezinta o speculatie, deoarece posedam doar cateva informatii despre terminal. Google Phone ar putea fi la urma urmei un sistem de operare sau poate chiar un terminal din seria celor create de catre producatorii misteriosi.

Sa uitam pentru o clipa de Google Phone, gandindu-ne la toate serviciile utile oferite de gigantul motoarelor de cautare in cadrul terminalului sau. Gmail este de departe cel mai bun client  web destinat mailurilor, iar cautarea efectuata de pe display-ul telefonului va fi destul de concisa. Aplicatia Google Maps va insoti utilizatorului unui GPhone la tot pasul, asigurandu-se ca acesta nu trece strada gresit.

Pe langa Google GPS, utilizatorii vor avea acces la un super editor de texte, un rival pe masura celebrului Microsoft Word, care va va permite sa editati texte cu o singura mana. Nu va mai fi nevoie sa va confruntati cu problemele aplicatiei Word 2007, dar nici cu cele ale lui Outlook, deoarece veti folosi celebrul Gmail.

Intr-o "lume Google" ne asteptam sa vedem faimosul brand pe numeroase terminale, masini sau chiar obiecte vestimentare, acum ca dominatia gigantului motoarelor de cautare este o certitudine.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×