De la scandal sexual la HP la sefia Oracle si acum la proces: Mark Hurd, un CEO cu probleme

1.062 ori
<b>De la scandal sexual la HP la sefia Oracle si acum la proces: Mark Hurd, un CEO cu probleme</b>HP are un an aventuros, astfel ca dupa ce a cumparat Palm si pregateste si un tablet cu care sa cucereasca piata, s-a confruntat cu un scandal sexual, care a dus le demiterea CEO-ului sau, Mark Hurd. Povestea nu se opreste aici... la putin timp dupa...

HP are un an aventuros, astfel ca dupa ce a cumparat Palm si pregateste si un tablet cu care sa cucereasca piata, s-a confruntat cu un scandal sexual, care a dus le demiterea CEO-ului sau, Mark Hurd. Povestea nu se opreste aici... la putin timp dupa inlaturarea oficialului, acesta a primit postul de co-presedinte Oracle, iar HP l-a dat in judecat pe Hurd pentru ca a acceptat oferta.

Procesul a fost intentat de catre HP cu 2 zile in urma pe temeiul ca Mark Hurd ar putea dezvalui secretele celor de la Hewlett Packard concurentilor de la Oracle. Astfel, fostul CEO s-ar face vinovat de incalcarea unei intelegeri de confidentialitate, pe care a semnat-o inca de cand a fost angajat la HP.

Despartirea lui Hurd de HP a costat gigantul american in jur de 40 de milioane, dar suma ar putea scadea dramatic daca procesul este castigat de catre producatorul de computere si imprimante. In plus, acest proces adanceste prapastia dintre HP si Oracle, care au devenit de putin timp rivale, dupa un parteneriat de 25 de ani.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×