Platforma mobila MeeGo de la Nokia si Intel isi croieste drum pe tabletul WeTab (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.100 ori
<b>Platforma mobila MeeGo de la Nokia si Intel isi croieste drum pe tabletul WeTab (Video)</b>In cadrul evenimentului Intel Dev Day 2010 a putut fi admirat rodul colaborarii dintre Nokia si Intel, mult-asteptatul OS MeeGo. De aceasta data el nu a fost depistat pe vreun smartphone, ci pe tabletul WeTab, pe care il puteti vedea in actiune in...

In cadrul evenimentului Intel Dev Day 2010 a putut fi admirat rodul colaborarii dintre Nokia si Intel, mult-asteptatul OS MeeGo. De aceasta data el nu a fost depistat pe vreun smartphone, ci pe tabletul WeTab, pe care il puteti vedea in actiune in urmatorul clip de 10 minute.

Observam ca interfata lui MeeGo a fost putin modificata fata de ceea ce stiam deja, mai ales fata de varianta pentru smartphone. Daca acest clip in germana nu va este de ajuns, puteti vedea si o experienta hands on cu terminalul, realizata in cadrul IFA 2010, show care tocmai s-a incheiat la Berlin.

Daca nu sunteti distrasi de tabletul glossy si subtire numit WeTab, veti observa ca el ruleaza noul MeeGo, care vine cu un sistem de multitasking avansat si o interfata fluida. Ultima oara cand aflam informatii despre acest tablet, el era programat pentru lansare in luna septembrie si speram ca producatorul sau sa se tina de cuvant.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×