Telefoane cu procesoare dual core, proiectii 3D in Berlin si un handset WP 7 de la LG...

Autor:  | Publicat în:  Expozitii 1.305 ori
<b>Telefoane cu procesoare dual core, proiectii 3D in Berlin si un handset WP 7 de la LG...</b>LG a avut o saptamana ocupata, incercand sa ajunga in centrul atentiei la Berlin, in cadrul IFA 2010, dupa ce Samsung a cules toti laurii, prezentand oficial tabletul Galaxy Tab. Cu ocazia acestui show tech am aflat ca LG va crea telefoane inteligente...

LG a avut o saptamana ocupata, incercand sa ajunga in centrul atentiei la Berlin, in cadrul IFA 2010, dupa ce Samsung a cules toti laurii, prezentand oficial tabletul Galaxy Tab. Cu ocazia acestui show tech am aflat ca LG va crea telefoane inteligente dotate cu procesor NVIDIA Tegra 2, iar compania a gasit timpul si pentru o mutare de PR inedita: realizarea de proiectii 3D imense pe cladiri din centrul Berlinului.

Aceste proiectii sunt menite sa detalieze terminalele inteligente din seria LG Optimus, al carui prospat membru Optimus 7 a fost anuntat la IFA. Acest handset ruleaza Windows Phone 7 si are ca principala functie atractiva suportul DLNA, care ii permite sa realizeze streaming pe toate dispozitivele compatibile DLNA, inclusiv televizoare.

Telefoane cu procesoare dual core, proiectii 3D in Berlin si un handset WP 7 de la LG...

LG Optimus 7 poate fi considerat primul telefon WP 7 anuntat oficial, dar dotarile sale raman un mister deocadata. Showul de proiectii care a facut reclama smartphone-urilor de acest gen a implicat un ecran imens de 23 m pe 21 m, pe care a fost proiectat un spectactol artistic 3D. In privinta colaborarii dintre LG Electronics si NVIDIA, am aflat ca producatorul asiatic va lansa terminale dotate cu CPU NVIDIA Tegra 2 (dual core), care vine cu urmatoarele avantaje:

- consum redus de baterie
- suport video HD 1080p
- frecventa de 1 GHz
- suport pentru grafica 3D

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×