De parcă n-ar exista destule subiecte negative legate de ei, cei de la Huawei mai dau un motiv de aruncat cu pietre

2.370 ori
<b>De parcă n-ar exista destule subiecte negative legate de ei, cei de la Huawei mai dau un motiv de aruncat cu pietre</b>Ca și cum problemele celor de la Huawei din ultima vreme nu ar fi fost de ajuns iată că astăzi mai apar elemente negative în ecuație, asta după ce utilizatorii de telefoane ale companiei chineze au început să vadă reclame

Ca și cum problemele celor de la Huawei din ultima vreme nu ar fi fost de ajuns iată că astăzi mai apar elemente negative în ecuație care atrag critici din partea publicului, asta după ce utilizatorii de telefoane ale companiei chineze au început să vadă reclame în lockscreen. După cum se poate observa și prin intermediul capturilor de ecran de mai jos, direct în ecranul de blocare au apărut reclame pentru un serviciu de rezervări hoteliere.

Reclame Huawei

Numărul de utilizatori care a remarcat această problemă este unul destul de mare și aflăm că majoritatea reclamelor sunt pentru serviciul de rezervări Booking.com. Pe lista telefoanelor pe care au apărut asemenea ad-uri se numără Huawei P30 Pro, P20, P20 Lite, Honor 10, dar și P20 Pro.

Reclame Huawei

Important de menționat faptul că reclamele apar în cazul acelor utilizatori care folosesc wallpapere predefinite pentru lockscreen. De asemenea aflăm și că acestea nu sunt limitate la doar o regiune sau țară, fiind confirmate pe device-uri din Olanda, Irlanda, Africa de Sud, Marea Britanie, Norvegia, dar și Germania.

În cazul în care și voi aveți aceeași problemă tot ce aveți de făcut pentru a scăpa de ea este să nu mai folosiți imaginile de background predefinite de pe telefon. Huawei ar fi declarat că investighează problema în momentul de față.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×